preskoči na sadržaj
Vijesti iz naše škole

Osiguranje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (zą šk.god.2019.-2020.)

Poštovani, roditelji, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku je objavilo poziv a OŠ Konjščina se ponovno prijavila u projekt Zalogajček 4, sa namjerom pomoći roditeljima, te molimo sve zainteresirane roditelje da donesu dokaznu dokumentaciju u tajništvo škole što prije , a najkasnije do 16.8.2019.

Obvezni kriterij pri odabiru najpotrebitije djece koja žive u siromaštvu ili su u riziku od siromaštva za sudjelovanje u projektu je kriterij DJECA IZ OBITELJI KOJE SU KORISNICI PRAVA NA DOPLATAK ZA DJECU.- dokazna dokumentacija za odabir najpotrebitije djece je jedan od slijedećih dokumenata:

 • Važeće Rješenje o priznavanju prava na doplatak za djecu  ili
 • Potvrda o isplaćenom doplatku za djecu HZMO-a (Potvrda HZMO-a o isplaćenom doplatku za djecu dostupna je i kroz sustav e-Građani. Navedena potvrda u obliku elektroničkog zapisa izdanog putem servisa e-Građani jednako je dokazno sredstvo kao i potvrda izdana od nadležne područne sluľbe/ureda  HZMO-a) ili
 • Potvrda o visini dohotka i primitka Porezne uprave iz koje je vidljiva isplata dječjeg doplatka 

Ravnatelj: Zoran Vuger, mag.inf.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 7. 8. 2019. 14:56

Natječaj za pomoćnika u nastavi za djecu s teškoćama u razvoju - Baltazar 4 Vijest ima dokument u privitku

U privitku je Natječaj za pomoćnika u nastavi za djecu s teškoćama u razvoju - Baltazar 4. za školsku godinu 2019./2020. i obrazac privole s uputama.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 1. 8. 2019. 08:17

Obavijest o udžbenicima za šk.god. 2019./2020. Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja odobrilo nam je kupnju „starih udžbenika“ (odabir 2014.) za sve učenike 2., 3., 4., 6., 7. (svi predmeti osim Fizike, Kemije i Biologije) i 8. razreda za sljedeću školsku godinu. Riječ je o udžbenicima obveznih i izbornih predmeta. Ti udžbenici, nakon što škola provede postupak nabave i kupi ih, dočekat će učenike na njihovim klupama prvoga nastavnog dana u sljedećoj školskoj godini. Kupljeni udžbenici postaju vlasništvo škole. Učenici su dužni omotati udžbenike i čuvati ih do konca sljedeće nastavne godine kada će ih naslijediti mlađi učenici. Navedene udžbenike roditelji ne kupuju.

Od sljedeće školske godine u 1. i 5. razredu te u tri predmeta (Fizika, Kemija, Biologija) 7. razreda koristit će se potpuno novi udžbenici. Nakon što učitelji do konca lipnja odaberu nove udžbenike, škola će opet pokrenuti postupak nabave i kupiti udžbenike obveznih i izbornih predmeta za sve učenike navedenih razreda. 

Popis odabranih udžbenika za 1., 5. i 7. razred (BIO, KEM, FIZ), koji će se sljedeće školske godine koristiti u OŠ Konjščina, nalazi se u priloženom dokumentu pod opširnije. Navedene udžbenike roditelji ne kupuju.

Općina Konjščina je potpisala sporazum sa KZŽ o sufinanciranju radnih bilježnica, prema kojem svaka strana osigurava 50% iznosa za trošak nabave radnih bilježnica. Navedene radne bilježnice roditelji ne kupuju.

Roditelji trebaju kupiti Geografski atlas za osnovnu školu (Hrvatska školska kartografija, Školska knjiga; kupuje se samo u 5. razredu), likovne mape ( koji nisu preko škole ) i radni materijali za izvođenje vježbi i praktičnog rada programa tehničke kulture ( 5. do 8. razred Š.K. ). Učenici od 1. do 4. razreda će koristiti likovne mape izdavača ALFA, a od 5. do 8. razreda ŠKOLSKA KNJIGA.

Za sve ostale informacije pratite web stranice škole.

Ravnatelj: Zoran Vuger, mag.inf.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 17. 6. 2019. 10:16

Obavijest za osmaše: potpisivanje prijavnica Vijest ima dokument u privitku

Zaključavanje liste prioriteta, potpisivanje prijavnica, objava konačnih ljestvica poretka

Za kandidate završnoga razreda osnovnih škola iz obrazovnoga sustava Republike Hrvatske prijavnicu iz sustava ispisuje njihov razrednik. Prijavnica je obrazac koji sadrži konačnu listu prijavljenih obrazovnih programa, poredanih po prioritetima. Kandidat i roditelj/skrbnik zatim potpisuju prijavnicu čime potvrđuju listu prioriteta odnosno odabir kandidata. Takva prijavnica čuva se u školi. 

Potpisivanje prijavnica je 10.7.2019. ( srijeda ) od 17 do 19 sati u školi. 

Objava konačnih ljestvica poretka 13.7.2019.

Sve ostale informacije pročitajte u brošuri:

 

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 8. 7. 2019. 10:48

VJEŽBA EVAKUACIJE I SPAŠAVANJA U OŠ KONJŠČINA

11. lipanj 2019. u vremenu od 9:30 do 10:15 sati održana je vježba evakuacije i spašavanja učenika i djelatnika Osnovne škole Konjščina. Cilj vježbe bio je provjera Plana evakuacije i spašavanja u Osnovnoj školi Konjščina, te provjera osposobljenosti djelatnika i učenika za postupanje u slučaju izvanrednih situacija. Promatrala se i provjeravala brzina i učinkovitost same evakuacije iz zgrade kako bi u slučaju stvarne potrebe (potres, požar, olujno nevrijeme, tehničko-tehnoloških nesreća) bilo moguće brzo i učinkovito postupanje. 

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 11. 6. 2019. 12:11

DAN SPORTA 2019.

Dan sporta je natjecanje koje se svake godine odigrava u OŠ Konjščina krajem svibnja. Službeni Dan sporta je 31.5. Ove smo godine svoj finalni dan odigrali u ponedjeljak 3.6. 2019. Učenici su najprije odigrali međurazredne utakmice nakon kojih su pobjednici u igri križa dobili lakšeg protivnika.

U križu su se susreli učenici 5. - ih i 6. - ih te 7. - ih i 8. - ih razreda.

Nakon križa dobili su se parovi za finale koje se odigralo 4.6.

Finale nogometa je sudio učitelj Dragan Roksandić, a finale graničara učiteljica Marija Karapandža.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 7. 6. 2019. 11:52

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

U četvrtak 13.6.2019. je zadnji nastavni dan. U petak 14.6.2019.g. je nenastavni dan kada obilježavamo "Dan škole" završnom školskom priredbom na školskom trgu - prostoru ispred škole ( u slučaju lošeg vremena u sportskoj dvorani ) s početkom u 17:30 sati.

Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu na školsku priredbu i podrže naše vrijedne učenike u igri, pjesmi, sviranju i plesu. 

 Dopunska nastava počinje 19.6.2019. ( srijeda) u 8:00 sati.

Podjela svjedodžbi je 2.7 2019. ( utorak )u 9:00 sati.

Nastavna godina počinje 9. rujna 2019. godine, a završava 17. lipnja 2020. godine.

Sve ostale informacije vezane uz dopunski rad, upise u SŠ i podjelu svjedodžbi pratite na web stranici škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 7. 6. 2019. 11:31

IUN petih razreda na otok Krk

27. svibnja učenici petih razreda naše škole u pratnji učiteljica Marije Karapandža, Mirjane Gršić, Marine Jelenčić i Draženke Kuzman posjetili su otok Krk. Prvo su posjetili špilju Biserujku koja se odlikuje bogatstvom špiljskih ukrasa – kalcitnih siga, osobito stupova i stalaktita. Nakon toga posjetili su Punat i turističkim brodom išli su na otočić Košljun. Tamo su posjetili franjevački samostan iz 1447.godine u kojem su redovnici stoljećima skupljali i sačuvali mnoge vrijedne predmete. Nakon Košljuna išli su u Jurandvor i posjetili crkvu sv. Lucije, nalazište Bašćanske ploče. Tamo se i danas nalazi njezina replika. Iako im vrijeme nije išlo u prilog, učenici su mnogo toga vidjeli, naučili i uživali u ljepotama otoka Krka.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 28. 5. 2019. 12:34

Županijsko natjecanje iz odbojke

Odbojkašice petih i šestih razreda su na Županijskom natjecanju iz odbojke, koje je održano 8.5.2019. u srednjoj školi Bedekovčina, osvojile 5. mjesto od ukupno 5 škola.

U ekipi su igrale Iva Ozimec, Ela Hruškar, Lorena Škreb, Kristina Pažur, Veronika Prišćan, Lana Sovec, Magdalena Lugar, Julia Gluhak i Petra Lisak.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 9. 5. 2019. 12:07

Zbor starijeg uzrasta OŠ Konjščina je na 62. Glazbenim svečanostima hrvatske mladeži u Varaždinu osvojio brončanu plaketu.

Zbor starijeg uzrasta OŠ Konjščina je na 62. Glazbenim svečanostima hrvatske mladeži u Varaždinu osvojio brončanu plaketu. Budući je naš zbor bio jedini predstavnik KZŽ u B kategoriji, ovo je veliko priznanje našim vrijednim pjevačicama i pjevačima, korepetitorici Marini Jelenčić kao i njihovoj mentorici Kristini Benčić. Bravo.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 9. 5. 2019. 09:25

Na natječaju "Razglednica moga mjesta " osvojili treću nagradu

Učenica osmog razreda ŽELJKA HAZULIN, osvojila je treću nagradu na foto natječaju za učenike od  5. do 8. razreda osnovne škole RAZGLEDNICA  MOGA  MJESTA  škljocni za sjećanje 2019. Sve pohvale Željki i mentorici učiteljici Mireli Duktaj. BRAVO !

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 29. 4. 2019. 09:05

PROLJETNE RADIONICE ZA DAROVITE UČENIKE

Tijekom proljetnih praznika u našoj školi se organiziraju radionice za darovite učenike. Svi ste dobro došli, pa iskoristite slobodno vrijeme za stjecanje dodatnih znanja i vještina. Raspored radionica:

Proljetni praznici počinju u četvrtak 18.4.2019.g., a redovita nastava u ponedjeljak, 29.4.2019.g.                         

SRETAN USKRS 

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 16. 4. 2019. 11:48

Kampanja Čitaj mi!

Kampanja Čitaj mi! prva je nacionalna kampanja za promicanje čitanja naglas djeci od rođenja. Pokrenuta je povodom Europske godine čitanja naglas (2013.) Otada se obilježava svake godine početkom travnja. Cilj je poticanje čitanja kod djece od najranije dobi. Samo 15 minuta glasnog čitanja dnevno pomaže djetetovu cjelokupnom razvoju. Učenici naše škole sudjelovali su u kampanji u petak 5. travnja u vrtiću u Konjščini.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 9. 4. 2019. 12:31

Pjevački zbor starijeg uzrasta pozvan na 62. glazbene svečanosti hrvatske mladeži

Zbor starijeg uzrasta OŠ Konjščina pozvan je na 62. Glazbene svečanosti hrvatske mladeži, koje će se održati 7. i 8. svibnja u Varaždinu. Ovo je veliko priznanje našim vrijednim pjevačicama i pjevačima, kao i njihovoj mentorici Kristini Benčić. Bravo.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 9. 4. 2019. 08:26

JUMICAR - PROGRAM PROMETNE KULTURE ZA NAJMLAĐE

U četvrtak, 4. travnja 2019. učenici drugih razreda sudjelovali su u preventivnom i edukativnom programu Jumicar koji se je održao u OŠ  Vladimir Nazor Budinščina.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 6. 4. 2019. 18:39

DRŽAVNI PRVAK IZ AUTOMATIKE

Na državnoj razini natjecanja iz tehničke kulture u Poreču, od 25. do 28. ožujka 2019.g. , nastupili su i naši učenici David Krivak i Marko Nuli pod vodstvom mentora Mladena Prugovečkog. Dečki su pokazali visoki nivo znanja , a Marko je postao DRŽAVNI PRVAK IZ PODRUČJA AUTOMATIKE. 

Marko Nuli, 7. razred – kategorija – Automatika – 1. mjesto

​David Krivak, 8. razred – kategorija – Elektrotehnika –  11. mjesto

Sve čestitke Marku, Davidu i učitelju Mladenu Prugovečkom. BRAVO !

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 28. 3. 2019. 12:36

Eratostenov eksperiment u Konjščini

21. 3. 2019. u 12:03 mjerenjem je potvrđeno Sunčevo podne u Konjščini!

Učenici 7.a i 7.b razreda naše škole, pod vodstvom učiteljice Fizike Karmen Prugovečki, sudjelovali su u međunarodnom projektu provodeći Eratostenov eksperiment. Pogledajte pod opširnije!

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 25. 3. 2019. 17:51

Plakat učenice Sare Mikšaj pohvaljen na županijskom natjecanju LIK 2019.

U ponedjeljak, 11. ožujka 2019. godine, u Gradskoj knjižnici Oroslavje otvorena je izložba likovnih radova učenika osnovnih i srednjih škola Krapinsko–zagorske županije iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2019. 

Tema ovogodišnjeg natjecanja je Ekologija: Ugrožene životinjske vrste moga kraja (plakat, kolaž). U kategoriji osnovnih škola na županijsku razinu pristiglo je 107 radova, a među 10 izloženih i pohvaljenih je plakat učenice 5. razreda naše škole Sare Mikšaj („Čuvajmo zlatovrane!“). Mentorica je učiteljica Likovne kulture Mirela Duktaj.

Čestitke!

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 22. 3. 2019. 09:43

Obilježavanje Dana hrvatskog jezika

   Svake godine od 13. do 17. ožujka obilježavaju se Dani hrvatskog jezika povodom izdavanja Deklaracije o nazivu i položaju hrvatskog jezika.

   Cijelog prošlog tjedna učenici su na nastavi hrvatskog jezika s učiteljicama obilježavali Dane hrvatskog jezika prigodnim sadržajima, a sve smo zaokružili kvizom znanja u kojem su sudjelovale dvije ekipe, predstavnici svih a i b razreda predmetne nastave.

  Prije samog početka natjecanja uživali smo u stihovima literarno talentiranih učenika 5. razreda, a zatim su ekipe iskazivale svoje znanje u tri kategorije: povijest hrvatskog jezika, pravopis i rječnik.

   Pobjedu je odnijela ekipa b razreda. Čestitamo!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 20. 3. 2019. 12:30

KROS 2019.

Županijsko Kros natjecanje se po prvi put održalo u Donjoj Šemnici, 6.3.2019. Učenici su išli s učiteljem Draganom Roksandićem. Konkurencija je kao i uvijek bila vrlo velika, a i teren je bio novi i malo zahtjevniji nego prijašnjih godina.

Kod djevojčica 5.- ih i 6.- ih razreda ukupno je škola osvojila 15. mjesto od 20. što je bolji plasman nego prošle godine.

U konkurenciji dječaka 5.- ih i 6.- ih razreda ukupno je škola osvojila 20. mjesto od 23.

U konkurenciji djevojčica 7.- ih i 8.- ih razreda ukupno je škola osvojila 8. mjesto od 20. što je najbolji rezultat do sad u ovoj konkurenciji.

U konkurenciji dječaka 7.- ih i 8.- ih razreda ukupno je škola osvojila 16. mjesto od 23. što je također bolji rezultat od prošlogodišnjeg.

                                                                                      Marija Karapandža, prof. TZK-a           

 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 19. 3. 2019. 14:49

Prezentacija srednjoškolskih zanimanja

U četvrtak, 28.3.2019. u 16.00 sati - održava se prezentacija srednjih škola za roditelje i učenike sedmih i osmih razreda. 

• Kako izabrati pravo zanimanje? 

• Prikazivanje filmića o deficitarnim zanimanjima u KZŽ

• Predstavljanje zanimanja/ programa obrazovanja za koja se moguće školovati u KZŽ – predstavnici srednjih škola s područja Krapinsko – zagorske županije

• Pitanja roditelja i učenika

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 18. 3. 2019. 08:29

Županijsko natjecanje iz tehničke kulture

U petak 1.3.2019. u osnovnoj školi Krapinske Toplice održano je županijsko natjecanje mladih tehničara. Iz naše škole pod mentorstvom učitelja tehničke kulture Mladena Prugovečki sudjelovali su:

 1. Patrik Platnjak, 7. razred – kategorija -  Strojarske konstrukcije – 3. mjesto
 2. David Krivak, 8. razred – kategorija – Elektrotehnika –  1. mjesto
 3. Marko Nuli, 7. razred – kategorija – Automatika – 1. mjesto
 4. Lovro Kruhak, 6. razred – kategorija – Automatika – 3. mjesto

Učenici Marko Nuli i David Krivak plasirali su se na državno natjecanje mladih tehničara koje će se održati u Poreču od 25. – 28. 3. 2019. Bravo !!!

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 14. 3. 2019. 08:53

Županijsko natjecanje iz odbojke

Odbojkašice sedmih i osmih razreda su na Županijskom natjecanju iz odbojke, koje je održano 28.2.2019. u srednjoj školi Pregrada, osvojile 7. mjesto od ukupno 9 škola.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 13. 3. 2019. 20:14

FAŠNIK U NAŠOJ ŠKOLI

Nakon opsežnih priprema u izradi maski i kostima, obilježili su dan u kojem svatko može biti ono što potajno želi. Sa osmjehom i zadovoljstvom svi učenici razredne nastave su sa svojim učiteljicama proveli 60 minuta u pjesmi, plesu i zabavi. 

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 7. 3. 2019. 09:00

Obilježili smo Dan ružičastih majica za Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasillja.

Hrvatski sabor na inicijativu Centra za edukaciju i prevenciju 2017. godine proglasio Dan ružičastih majica za Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasillja. Učinici naše škole su prigodnom odjećom, plakatima i predavanjima obilježili Nacionalni dan prevencije vršnjačkog nasilja, koji se ove godine obilježava 27. veljače 2019. 

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 27. 2. 2019. 10:55

Županijska smotra LiDraNo 19. 2. 2019.

Na Županijskoj smotri LiDraNo u Krapini sudjelovala je učenica 8. A razreda Petra Fot s mentoricom Matejom Nemčić. Petra je interpretativno izvela pjesmu Gdo ti je rekel Dragutina Domjanića. Članovi komisije pohvalili su njezin talent te je potaknuli na daljnji scenski rad. Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 20. 2. 2019. 21:35

Zapaženi uspjeh naših učenika na likovno-literarnom natječaju UVSPDR „ Barun“ – 1. nagrada Karlu Vragotuku iz PŠ Jertovec

U utorak, 12.2.2019. u zabočkoj Gradskoj knjižnici dodijeljene su nagrade i priznanja učenicima i mentorima koji su sudjelovali u projektu „ Promicanje istine o Domovinskom ratu“ kojeg provodi Udruga veterana specijalne policije Domoviskog rata Barun.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 19. 2. 2019. 22:59

Kazališna predstava u školi

U petak, 15. 2. 2018., učenici nižih razreda  gledali su u školi lutkarski mjuzikl za djecu „Složna obitelj“ u izvedbi Produkcije Z. Mjuzikl je to o jednoj složnoj obitelji punoj ljubavi, uvažavanja, brige  i zajedništva. Ona u jednom trenutku dolazi u iskušenje jer se pojavio  čarobnjak Zlik koji ovu složnu i brižnu obitelj želi posvađati. Ne uspijeva u tome.  Predstava se dotiče i osnovnih higijenskih navika i pravilne prehrane.

Predstava promovira vrijednost obitelji koja je temeljna i najvažnija cjelina za pozitivno odrastanje djece.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 19. 2. 2019. 11:32

Županijsko natjecanje iz informatike

U petak 15. veljače 2019. u našoj školi je održano županijsko natjecanje iz informatike. Učenici naše škole natjecali su se u kategoriji Digitalne kompetencije za 5. razred i postigli odlične rezultate. Učenik Karlo Cvetko osvojio je prvo mjesto u Županiji, učenica Anamari Mešnjak 2.,a učenik Domagoj Preložiček 3. mjesto. Svi učenici iz polaznici 5.a razreda. Za natjecanje ih je spremala učiteljica informatike Draženka Kuzman.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 18. 2. 2019. 13:00

Županijsko natjecanje iz informatike u našoj školi

U petak 15. veljače u našoj školi održati će se županijsko natjecanje iz informatike. Očekujemo 43 učenika i 13 mentora. Učenici će se natjecati u kategorijama Logo, Digitalne kompetencije, Osnove informatike i Razvoj softvera.

Svima želimo puno uspjeha u radu!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 13. 2. 2019. 13:03

Projekt " Posjet učenika osmih razreda Vukovaru"

Učenici osmih razreda naše škole 5. i 6. veljače bili su u posjetu gradu Vukovaru u pratnji učiteljice Marine Jelenčić, učitelja Dragana Roksandića i ravnatelja Zorana Vugera. Prvi dan slušali su predavanja na temu Domovinski rat i Bitka za Vukovar. Drugog dana obišli su memorijalne lokalitete: Spomen-dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, masovnu grobnicu Ovčara, spomen-dom Ovčara, Kukuruzni put – put spasa, Mjesto sjećanja – Vukovarska bolnica ´91 i Memorijalno groblje žrtava domovinskog rata. Na kraju dvodnevnog posjeta sudjelovali su u Školi mira i kvizu znanja gdje su osvojili odlično treće mjesto. Na ovoj terenskoj nastavi učenici su naučili mnogo o povodu, trajanju i značaju domovinskog rata za našu domovinu, a što je najvažnije uvidjeli su važnost mira i slobode.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 8. 2. 2019. 09:51

Gupčeva lipa predložena za Europsko stablo godine

Dragi roditelji i učenici,

u natjecanju za Europsko stablo godine u kojem sudjeluje 15 članica zemalja EU našu državu predstavlja Gupčeva lipa. Glasanje za Europsko stablo godine 2019. traje od 1. do 28. veljače 2019. na poveznici https://www.treeoftheyear.org. Molimo glasajte za našu lipu u što većem broju i pokažimo svima da je i naš kutak Zagorja prekrasan!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 7. 2. 2019. 19:20

Dan sigurnijeg interneta

Kao i prethodnih godina, učenici viših razreda na satovima informatike  obilježili su Dan sigurnijeg interneta. Ovaj dan se uvijek obilježava drugoga dana, drugoga tjedna, drugoga mjeseca, a ove godine to je bio 5.2. Pogledajte pod opširnije što smo radili...

 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 7. 2. 2019. 19:04

EDUKATIVNO PREDAVANJE O SELEKTIRANJU OTPADA I RECIKLAŽNOM DVORIŠTU

U organizaciji Općine Konjščina i pomoć Jana Kerekeša, u našoj školi je održano zanimljivo predavanje u sklopu projekta "Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta" o razvrstavanju otpada i važnosti recikliranja. Predstavnici svih razreda posjetili su reciklažno dvorište Jertovec.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 1. 2. 2019. 13:35

LiDraNo

Na školskoj razini smotre LiDraNo 2019. , u kategoriji dramskog izraza – pojedinačnih scenskih nastupa, sudjelovali su Petra Fot, Željka Hazulin, David Krivak (mentorica: Mateja Nemčić) i Dora Grofelnik (mentorica: Kristina Jugo). Tročlano povjerenstvo (Ljiljana Zajec, pedagoginja, Martina Kovačko, knjižničarka i Dubravka Mihalic, učiteljica razredne nastave) imalo je težak zadatak odabrati najbolju izvedbu. Odlučeno je da će našu školu  na  županijskoj razini natjecanja u Krapini predstavljati Petra Fot koja je izvela  pjesmu Gdo ti je rekel  Dragutina Domjanića. Čestitamo Petri i pohvaljujemo ostale izvođače koji su također bili izvrsno pripremljeni!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 21. 1. 2019. 21:41

Akcija sakupljanja plastičnih čepova sa svrhom pomoći oboljelima od leukemije i limfoma

U školskoj godini 2017./2018. Započeli smo akciju prikupljanja plastičnih čepova. Akcija se provodi sa svrhom pomoći oboljelima od leukemije i limfoma a sudjelovao velik broj učenika,učitelja,roditelja i drugog osoblja škole. Prikupljene čepove predali smo Udruzi oboljelih od limfoma i leukemije Čakovec.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali.

Sve vas pozivamo da i dalje sudjelujete u provedbi ove hvalevrijedne akcije!

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 15. 1. 2019. 13:07

Zimske radionice za darovite, talentirane, motivirane i zainteresirane učenike Vijest ima dokument u privitku

U suradnji sa RS za darovite učenike KZŽ Futura, i naša škola se uključila u održavanje zimskih radionica za darovite, talentirane, motivirane i zainteresirane učenike. Radionice su: 

STEAM
BRZO ČITANJE
ZDRAVE SLASTICE
9.1.2019. u 9:00 sati - svi ste pozvani 

Raspored radionica za cijelu županiju je u prilogu.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 27. 12. 2018. 09:20

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

Poštovani, u petak 21.12.2018. je zadnji nastavni dan u prvom polugodištu. Nastava će biti organizirana za RN 4 sata, a PN 6 sati. Odvoz učenika kućama počinje za RN u 11:40, a PN u 13:20. Drugo polugodište počinje u ponedjeljak 14.1.2019. 

U petak Vas pozivamo na tradicionalni "BOŽIĆNI SAJAM i PRIREDBU " s početkom u 17 sati u prostoru škole i sportske dvorane.

''Radost u srcu, u duši veselje, osmijeh na licu to su naše želje. Pored sebe da imate drage Vam ljude i da Vam ovaj Božić jako sretan bude.''

Ravnatelj: Zoran Vuger, mag.inf

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 18. 12. 2018. 13:40

Roditelj – gost u 2.a razredu

U četvrtak, 13. prosinac 2018. godine, mama Roberta Nahod, učenici 2.a razreda i učiteljica Dubravka Mihalic odradili su dvosatnu kreativnu radionicu na kojoj su izradili sobove, snjegoviće i anđele. Njih će prodavati na božićnom sajmu za dobrotvorne svrhe.

 

Neka Vam miris božićnog drvca, 

unese radost u ove dane, 

mi Vam želimo od sveg srca, 

čestit Božić i božićne blagdane!

Fotografije kako je tekla kreativna radionica možete pogledati u fotogaleriji.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 16. 12. 2018. 14:43

Obilježili smo Hour of Code (Sat kodiranja)

U tjednu od 3. do 9. prosinca učenici naše škole na satovima informatike priključili su se Satu kodiranja. Sat kodiranja je jednosatni događaj koji pokazuje djeci da programiranje nije „bauk“  i  da svatko može naučiti osnove programiranja. Inicijativu Sat kodiranja pokrenula je neprofitna organizacija Code.org, s ciljem promocije programiranja u svim školama i među svom djecom. Sudjelovali su učenici četvrtih razreda u sklopu izvannastavne aktivnosti te učenici od 5. do 8. razreda u sklopu nastave informatike. Učenici četvrtih, petih i šestih razreda na stranici Code.org zabavljali se se  s Minecraftom, Star Warsom i Annom i Elsom.  Vidjeli su da kroz igru mogu naučiti osnove programiranja i to ih je vrlo motiviralo. Učenici sedmih i osmih razreda  proveli su sat kodiranja programirajući u programskom jeziku Python koji sada radimo prema nastavnom planu i programu. Fotografije.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 16. 12. 2018. 11:30

Medni dan

Učenici 1.a i 1.b, i njihove učiteljice Vinka Sviben, Darinka Punek, radno su u petak, 7.12.2018., baš  kao i prvašići u cijeloj RH, obilježili Školski medni dan. Učiteljice su kroz prigodnu prezentaciju, čitanje edukativne slikovnice te igre asocijacije približile život pčela te korist meda za naše zdravlje. Edukaciji se pridružila i učiteljica Engleskog jezika Matea Punek koja je na zanimljiv i veseo način, kroz igru i  pjesmu, približila iste sadržaje na engleskom jeziku. Kroz sve predmete u tom tematskom danu učenici su proširili i obogatili  svoja znanja. Svaki učenik je s veseljem ponio kući  svoju edukativnu vrećicu sa hrvatskom staklenkom meda i slikovnicom. Fotografije.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 10. 12. 2018. 13:52

POSJET SVETOG NIKOLE

 
I ove je školske godine u organizaciji općine Konjščina, sv. Nikola došao u našu školu i donio prigodne darove svim učenicima od 1.- 4. razeda. Dočekali smo ga našim zborom i tamburašima, te kratkom lutkarskom predstavom i recitacijom. Djeca su bila sretna i vesela, jer nitko svojim ponašanjem nije zaslužio šibu. Hvala općini Konjščina i Sv. Nikoli.
 
 
 
  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 6. 12. 2018. 14:10

BOŽIĆNE JELKE U NAŠIM ŠKOLAMA - HVALA gosp. Ivanu Svorniku

                                 

I ove su godine božićne jelke stigle u naše škole. Posebno HVALA pilani "IVA - PROM" d.o.o. i gospodinu  Ivanu Svorniku na donaciji ovih prekrasnih jelki i učenicima i učiteljima koji si ih prekrasno ukrasili i unjeli dio Božića u neše škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 6. 12. 2018. 12:27

OPĆINA KONJŠČINA DONIRALA PAMETNU PLOČU

Općina Konjščina i načelnik gosp. Mirko Krznar svake godine pomaže školi u nabavci opreme u svrhu podizanja pedagoškog standarda naših učenika. I ove godine su donacijom "Interaktivne pametne ploče" omogućili primjenu novih digitalnih i interaktivnih metoda poučavanja učenika na čemu im veliko hvala.  

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 6. 12. 2018. 08:45

Naši učenici među 10% najboljih

Na međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar 2018 učenici naše škole ušli su u 10% najuspješnijih. U kategoriji MiliDabar među 10% najboljih su Elena Šabarić, Karlo Vragotuk  i Matija Brlek iz PŠ Jertovec te Lana Kostanjevečki iz 4.a. U kategoriji KiloDabar među najuspješnijima su Ela Hruškar, Nicol Majdak i Domagoj Preložiček, učenici 5.a razreda. U kategoriji MegaDabar najuspješniji su Marko Nuli iz 7.a i Martin Vlahek iz 8.b razreda. Najuspješnija od njih je Elena Šabarić koja je u vrlo velikoj konkurenciji uspjela osvojiti treće mjesto. Za svoj trud ovi učenici dobili su zlatne diplome. Čestitke svima!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 5. 12. 2018. 13:04

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja - Dabar 2018.

I ove godine učenici naše škole sudjelovali su na međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar 2018. Natjecanje je održano od 12. do 16. studenoga online. Sudjelovanjem se učenicima želi pokazati da računalo nije samo igračka za društvene mreže nego izvor zanimljivih logičkih zadataka koji učenje i razvoj računalnog razmišljanja čine zanimljivijim i dinamičnijim. Na natjecanju je sudjelovalo 22.887 učenika iz 526 škola iz cijelog svijeta. Iz naše škole prijavilo se 44 učenika nižih razreda matične i područne škole te 22 učenika viših razreda. Učenici su se natjecali po kategorijama. Čestitke svim učenicima!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 25. 11. 2018. 21:25

Terenska nastava u Zagrebu - 7ab

Dana 31.10.2018. učenici sedmih razreda bili su  na terenskoj nastavi u Zagrebu. Pročitajte pod opširnije osvrt učenice Luane Sambolić.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 13. 11. 2018. 11:58

46. Solidarnost na djelu 2018.

I ove školske godine sudjelovali smo u već tradicionalnoj humanitarnoj akciji Hrvatskog Crvenog križa ”Solidarnost na djelu 2018.” Akciju smo proveli od 15.-25. listopada pod sloganom ”Ne dvoji, za drugog izdvoji” . Naši mali volonteri podmlatka Crvenog križa Osnovne škole Konjščina prikupljali su priloge u naselju i okolnim selima. Ukupno smo prikupili  3.400,00 kn  koje smo uplatili Gradskom društvu CK Zlatar.

Hvala svima koji su se odazvali i sudjelovali u akciji i pomogli najpotrebnijima !!! smiley

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 8. 11. 2018. 16:47

IUN 1.A/B I 2.A/B RAZREDA

U utorak, 6.studenog, učenici 1.a/b i 2.a/b razeda zajedno sa svojim učiteljicama Vinkom Sviben, Darinkom Punek, Dubravkom Mihalic, Snježanom Prpić Bernobić, pedagoginjom Ljiljanom  Zajec i knjižničarkom Martinom Kovačko posjetili su Gradsko kazalište Trešnju i pogledali su predstavu Trnoružica.

U autobusu je bilo veoma veselo. Učenici su gotovo cijelim putem pjevali i zabavljali se. Predstavu su  svi sa zanimanjem promatrali, slušali i uredno se vladali, a glumce i predstavu velikim pljeskom nagradili.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 7. 11. 2018. 20:34

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

U četvrtak 1.11. blagdan je Svih svetih (također Sesvete, Sisveti ili Sisvete). Tog dana slavimo one svece i svetice koje je Crkva proglasila svetima, kao i one koji nisu proglašeni svetima, ali su svojim životom ostvarili ideal kršćanskog života. Na taj dan se sjećamo svih svojih dragih pokojnika.

U petak 2.11. je Dušni dan koji je posvećen sjećanju na nama bliske preminule, a običaj je da se kao znak sjećanja na preminule održavaju mise zadušnice.

Četvrtak i petak su nenastavni dani, a redovita nastava počinje u ponedjeljak.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 31. 10. 2018. 11:25

Obilježimo Code Week i programirajmo micro:bit

Ove godine od 6. do 21. listopada u Europi je obilježen tjedan programiranja pod nazivom EU CodeWeek 2018. Cilj ove inicijative je okupiti  što više djece i odraslih, motivirati ih da počnu učiti programiranje kao i usmjeriti mlade da pronađu svoju budućnost u programiranju. Naša škola, po četvrti put,  uključila se u obilježavanje tjedna programiranja radionicama pod nazivom „Obilježimo Code Week i programirajmo micro:bit“ kojima smo osvijestili učenike da svatko može programirati i da programiramje može biti vrlo zabavno.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 22. 10. 2018. 13:32

18.10. obilježili smo Dan kravate

Ovaj dan u školi razlikovao se od drugih s obzirom  na izgled učenika/ca i učitelja/ica. Većina ih je  nosila kravatu. Svaka je bila posebna, jedinstvena, različitih boja i šara.

Nakon trećeg školskog sata upriličeno je natjecanje u vezanju kravata. Sudjelovalo je osam parova učenika viših razreda iz svakog razrednog odjela.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 22. 10. 2018. 12:58

Svjetski dan učitelja

Poštovani učenici i  roditelji, u petak 5.10.2018. obilježavamo Svjetski dan učitelja. Taj je dan prigoda da se pokaže da je rad učitelja i nastavnika prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te da se kao takav i cijeni. Prigoda je to i za isticanje važnosti rada svih učitelja i nastavnika i njihov utjecaj na razvoj društva u cjelini ali i samog obrazovanja čiji su oni nositelji. Taj dan se obilježava u više od 100 zemalja svijeta pa tako i u Hrvatskoj. 

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 4. 10. 2018. 11:11

Europski školski sportski dan

U petak 28.9.2018. obilježili smo Europski školski sportski dan. Pogledajte pod opširnije kako je bilo...

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 2. 10. 2018. 12:45

Europski dan jezika

26. rujna obilježili smo EDJ jezičnim kvizom, u kojem su sudjelovale dvije ekipe i obje postigle izvrstan rezultat. Za ekipu Jezikoslovci nastupali su Anamari Mešnjak, Marija Vilena Goreta, Iva Kuljak I Tea Jagarinec, a za ekipu Europska jezična grupa Sara Mikšaj, Vita Zadravec, Lana Fuček I David Krivak. Kviz su vrlo vješto i znalački vodile moderatorice Željka Hazulin i Petra Gudek, postavljajući pitanja u kvizu na tri jezika. Koordinatorica projekta bila je učiteljica Nada Stančin.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 1. 10. 2018. 12:10

Mala planinarska škola

U ponedjeljak 17.9. je održano uvodno predavanje Male planinarske škole u organizaciji HPD-a Gradina - Konjščina za učenike 5. do 8. razreda.  Upisi u Malu planinarsku školu, odnosno sastanak za zainteresirane roditelje i učenike će se održati u Osnovnoj školi Konjščina u ponedjeljak 24.09.2018. godine u 18:00 sati. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 18. 9. 2018. 12:44

38. Smotra dječjega kajkavskoga pjesništva "Dragutin Domjanić" - Sveti Ivan Zelina 2018.

Od ukupno 477 pjesama iz 86 osnovnih škola stručni ocjenjivački sud Smotre izabrao je  za objavu u zbirci pjesama ovogodišnje Smotre 79 pjesama među kojima i pjesmu Denes koju je napisala Luana Sambolić (voditeljica: Kristina Jugo). Pjesma će biti i javno izvedena na završnom događanju Smotre, 20. listopada u Sv. Ivanu Zelini.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 12. 9. 2018. 22:12

Najuspješniji literarni radovi dječjeg kajkavskog stvaralaštva „Kaj u riječi, pjesmi, slici i plesu” – Krapina 2018.

Na natječaj za dječji recital „Kaj u riječi, pjesmi, slici i plesu” – Krapina 2018. prispjelo je 135 literarnih radova iz 18 osnovnih škola. Prosudbeno povjerenstvo odabralo je 25 pjesama za izvođenje na ovogodišnjem recitalu, a među njima je i pjesma Čez oblok koju je napisala Iva Kuljak uz vodstvo učiteljice Kristine Jugo. Čestitamo!       

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 12. 9. 2018. 22:11

Obavijest o početku nastave Vijest ima dokument u privitku

Poštovani učenici i roditelji, nastava u novoj školskoj godini počinje u ponedjeljak 3. rujna 2018. u 8,00 sati.
1. sat       Služba riječi, priredba za prvašiće, sat razrednika

2.-4. sat  redovita nastava za učenike razredne nastave

2.-5. sat  redovita nastava za učenike predmetne nastave

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 28. 8. 2018. 10:19

Okrečili smo 1700 m2 hodnika škole

Osnovna škola Konjščina je kroz ljetne praznike vlastitim snagama pripremila i okrečila 1700 m2 hodnika škole u prizemlju i na katu, te tako učinila unutarnji prostor škole prozračnijim i ugodnijim za rad. Posebno pohvaljujem tehničko osoblje na uloženom trudu i marljivosti.

Ravnatelj: Zoran Vuger, mag.inf.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 23. 8. 2018. 12:22

Natječaj za zapošljavanje POMOĆNIKA/POMOĆNICE U NASTAVI

Natječaj za zapošljavanje 1 PUN u sklopu projekta Baltazar 4, je oglašen na web stranici HZZ-a.

Link:

https://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=94441837

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 23. 8. 2018. 10:36

KZŽ osigurala sredstva za sufinanciranje troškova nabave udžbenika i drugih nastavnih sredstava za učenike osnovnih i srednjih škola.

I ove je godine za ovu je namjenu osigurano 200.000,00 kn. Pravo na jednokratnu novčanu pomoć za sufinanciranje troškova nabavke udžbenika i drugih nastavnih sredstava za učenike osnovnih i srednjih škola može ostvariti:

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 16. 8. 2018. 10:44

Popis obveznih udžbenika za 2019.-2020. školsku godinu Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja odobrilo nam je kupnju „starih udžbenika“ (odabir 2014.) za sve učenike 2., 3., 4., 6., 7. (svi predmeti osim Fizike, Kemije i Biologije) i 8. razreda za sljedeću školsku godinu. Riječ je o udžbenicima obveznih i izbornih predmeta. Ti udžbenici, nakon što škola provede postupak nabave i kupi ih, dočekat će učenike na njihovim klupama prvoga nastavnog dana u sljedećoj školskoj godini. Kupljeni udžbenici postaju vlasništvo škole. Učenici su dužni omotati udžbenike i čuvati ih do konca sljedeće nastavne godine kada će ih naslijediti mlađi učenici.

Od sljedeće školske godine u 1. i 5. razredu te u tri predmeta (Fizika, Kemija, Biologija) 7. razreda koristit će se potpuno novi udžbenici. Nakon što učitelji do konca lipnja odaberu nove udžbenike, škola će opet pokrenuti postupak nabave i kupiti udžbenike obveznih i izbornih predmeta za sve učenike navedenih razreda. 

Popis odabranih udžbenika za 1., 5. i 7. razred (BIO, KEM, FIZ), koji će se sljedeće školske godine koristiti u OŠ Konjščina, nalazi se u priloženom dokumentu pod opširnije. Navedene udžbenike roditelji ne kupuju.

Općina Konjščina je potpisala sporazum sa KZŽ o sufinanciranju radnih bilježnica, prema kojem svaka strana osigurava 50% iznosa za trošak nabave radnih bilježnica, pa roditelji trebaju samo nabaviti Geografski atlas za osnovnu školu, likovne mape ( koji nisu preko škole ) i radni materijali za izvođenje vježbi i praktičnog rada programa tehničke kulture. Učenici od 1. do 4. razreda će koristiti likovne mape izdavača ALFA, a od 5. do 8. razreda ŠKOLSKA KNJIGA.

Za sve ostale informacije pratite web stranice škole.

Ravnatelj: Zoran Vuger, mag.inf.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 2. 7. 2018. 10:11

Pohvaljen likovni rad na izložbi „Kamo plovi ovaj brod?”

Na Međunarodni dan muzeja, 18. svibnja, u Hrvatskom školskom muzeju u Zagrebu dodijeljena su priznanja učenicima i mentorima odabranih likovnih radova za izložbu „Kamo plovi ovaj brod?”, povodom 23. edukativno-muzejske akcije „Lađa”.

Motiv likovnih radova bila je lađa. Od pristiglih 2700 radova iz cijele Hrvatske stručno povjerenstvo odabralo je njih 150, među kojima i rad učenice 6. razreda naše škole Stele Mokosek, pod mentorstvom učiteljice likovne kulture Mirele Duktaj.  

Više s dodjele priznanja na linku:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1698870980200296.1073741868.888194474601288&type=3

Čestitke!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 13. 6. 2018. 10:10

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

U četvrtak 14.6.2018. je zadnji nastavni dan u ovoj školskoj godini. Čestitam svima koji su uspješno završili još jednu školsku godinu, a posebno osmašima na uzornom ponašanju.

U petak 15.6.2018. obilježavamo „Dan škole“. Taj dan je nenastavni dan, a program obilježavanja provodimo kroz završnu školsku priredbu na školskom trgu – prostoru ispred ulaza u školu u 18.00 sati (u slučaju lošeg vremena priredba će se održati u sportskoj dvorani). Svi ste pozvani zajedno sa svojim roditeljima, bakama, djedovima …

Dopunski rad počinje u srijedu 20.6.2018. po rasporedu koji će biti objavljen na web stranici škole.

Podjela svjedodžbi je u petak 29.6.2018. u 9 sati.

Nastava u novoj školskoj godini počinje u ponedjeljak 3.9.2018.

Sve ostale obavijesti pratite na WEB stranici škole.

Ugodne ljetne praznike, puno veselja, igre i radosti !

Obavještavaju se učenici osmih razreda da će potpis prijavnica za srednje skole biti 11. srpnja 2018. od 17 do 18 sati. Učenici trebaju doći u školu obavezno u pratnji jednog roditelja.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 13. 6. 2018. 09:04

4.a i 4.b - Škola u prirodi

Učenici 4.a i 4.b, sa svojim učiteljicama Vinkom Sviben, Darinkom Punek i Martinom Kovačko,  bili su od 5. – 8. lipnja 2018. U Školi u prirodi sa sjedištem u Biogradu na Moru. Bilo je bajkovito u Ogulinu u Ivaninoj kući bajki. Slušali smo pripovijesti o uskocima u tvrđavi Nehaj u Senju. Pozorno smo pratili duhovito izlaganje u Sokolarskom centru u Šibenskoj Dubravi. Upoznali smo zanimljivosti spužvarstva na otoku Krapnju. Posjetili smo Solanu u Ninu i naučili sve o proizvodnji soli od davnina. Razgledali smo povijesne gradove Nin, Zadar i Šibenik te znamenitosti. U NP Krka uživali smo u žuboru vode Skradinskoga buka te sudjelovali u radionici Mali čuvari prirode. Svaki dan imali smo Školu plivanja u bazenu i kupali se u moru. U hotelu Adria uživali smo raznovrsnoj i ukusnoj hrani. Na povratku smo se popeli na kninsku tvrđavu i zapjevali našu himnu jer smo vidjeli mnoge  ljepote naše domovine.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 12. 6. 2018. 12:51

Slikovnica 1.a

Učenici 1.a razreda s učiteljicom Dubravkom Mihalic na satu likovne kulture ilustrirali su slikovnicu Svjetlane Junaković Dome, slatki dome. Pogledajte slikovnicu ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 11. 6. 2018. 22:09

DAN SPORTA 2018.

Dan sporta je natjecanje koje se svake godine odigrava u OŠ Konjščina krajem svibnja. Službeni Dana sporta je 31.5. Ove smo godine svoj finalni dan odigrali u ponedjeljak 4.6. 2018.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 5. 6. 2018. 13:03

DAN ŠKOLE - ZAVRŠNA ŠKOLSKA PRIREDBA

UČENICI OŠ KONJŠČINA POZIVAJU VAS

U PETAK 15.6.2018.g.

NA ZAVRŠNU ŠKOLSKU PRIREDBU

ISPRED ŠKOLE ( ili u slučaju lošeg vremena u sportsku dvoranu )

S POČETKOM U 18.00 SATI.

DOĐITE I VESELITE SE S NAMA !

 

Zajedno možemo učiniti našu školu boljom !

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 5. 6. 2018. 12:23

Susret za Rudija

12.5.2018. učenici sedmih razreda sudjelovali su na XXI. Susretu za Rudija. Pročitajte pod opširnije njihov osvrt.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 29. 5. 2018. 13:46

Zdrav za pet

Naša škola uključena je u preventivni projekt „Zdrav za 5“. Projekt se provodi na nacionalnoj razini, a radi se o projektu Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva zdravlja, Ministarstva okoliša i prirode i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Cilj projekta je informiranje učenika osmih razreda o štetnosti konzumiranja sredstva ovisnosti.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 16. 5. 2018. 12:30

Majčin dan u 1.a

Razredni odjel 1.a i učiteljica Dubravka Mihalic obilježili su Majčin dan, te su izradili čestitke i vazu za svoje majke. Time su željeli pokazati zahvalnost za svaki poljubac, svaku brigu koju je zajedno s njima brinula, svaki ručak koji je za njih skuhala, a posebno za cjeloukupni  život koji im je podarila. Foto-galerija.

Svim majkama na svijetu SRETAN MAJČIN DAN.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 15. 5. 2018. 10:54

MathFest

U petak 27.04.2018. održan je  MathFest u Termama Tuhelj. Sudjelovalo je ukupno 125 ekipa u tri kategorije: 3./4 .razred, 5./6 .razred  i 7./8. razred. Iz naše škole  u kategoriji 5./6. razreda natjecali su se : Ivan Štabek, Vita Zadravec, Magdalena Škreb i Marko Nuli u pratnji učiteljice Ane Habajec. Svoju ekipu nazvali su „Mali genijalci“ i osvojili 9. mjesto. Čestitke učenicima i mentorici!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 6. 5. 2018. 22:32

Pilot-projekt e-ispitivanja za sedme razrede

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje u dogovoru s Ministarstvom obrazovanja 27.4. proveo je pilot-projekt e-ispitivanja iz predmeta informatika i fizika za sedme razrede. 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 2. 5. 2018. 11:17

Dan plesa

U petak 27. travnja Tamburaši i Folklorna skupina OŠ Konjščine pod vodstvom učiteljica Kristine Benčić i Mateje Nemčić nastupali su te obilježili Dan plesa. 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 30. 4. 2018. 09:38

NOGOMET 5.-6. RAZREDI

I ove godine naše mlade nogometne nade iz 5. i 6. razreda uspješno su krenuli u natjecanje prolaskom prvog kola, odigranog 25.4. u Novom Golubovcu. Pohvale učenicima i treneru Draganu Roksandiću. 

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 26. 4. 2018. 08:49

60. DRŽAVNO NATJECANJE MLADIH TEHNIČARA -POREČ 2018.

Od ponedjeljka 9.04. do četvrtka 12.04. u hotelu Pical u Poreču održano je 60. natjecanje Mladih tehničara. Ove godine na natjecanju su sudjelovali Marko Nuli, učenik 6.A razreda, David Krivak, učenik 7.B, te njihov mentor Mladen Prugovečki, učitelj tehničke kulture.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 19. 4. 2018. 21:42

Program prometne kulture za najmlađe

Program prometne kulture za najmlađe u četvrtak je proveden u OŠ Vladimir Nazor Budinščina, a u edukaciji su sudjelovali i učenici OŠ Konjščina i OŠ Zlatar Bistrica. Stotinjak učenika drugih razreda iskušalo je svoja znanja i vještine snalaženja u prometu, a edukaciju su prošli vrlo uspješno! Foto-galerija.

Podsjećamo na oprez u prometu i veselimo se idućem susretu!​

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 16. 4. 2018. 10:23

Prebrojavanje kockavica

9.travnja 2018. učenici Eko grupe i njihove voditeljice u suradnji s Javnom ustanovom za zaštitu prirode Krapinsko- zagorske županije bili su na prebrojavanju kockavica.

Prebrojavanje su izvršili na dvije plohe u Jertovcu uz prugu Zagreb-Varaždin. Naučili su da kockavica raste na vlažnim košenim livadama te da ju ugrožava zapuštanje livada,isušivanje i zagađivanje. Foto-galerija.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 10. 4. 2018. 21:43

Projekt "Posjet učenika osmih razreda Vukovaru"

Učenici osmih razreda naše škole 5. i 6. travnja bili su u posjetu gradu Vukovaru u pratnji učiteljica Marije Karapandže, Petre Jurine i Draženke Kuzman, te učitelja Dragana Roksandića. 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 10. 4. 2018. 06:28

KREATIVNA RADIONICA U 4.A I 4.B

Učenici 4.a i 4.b razreda , sa svojim učiteljicama Vinkom Sviben i Darinkom Punek, proveli su u preduskrsno vrijeme kreativnu radionicu. U smijehu, veselju i igri vrijedne ruke izradile su maštovite pisanice i vesele uskrsne aranžmane.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 4. 4. 2018. 08:35

Upisi u 1. razred

Ove školske godine upisi u prvi razred bit će 16., 17., 19., 20. i 23.4. 2018. Tom prilikom obavit će se i sistematski pregled djece koji obavlja školska liječnica. Stručno povjerenstvo škole psihofizičko stanje djeteta prije upisa u prvi razred utvrđuje prije samog upisa.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 26. 3. 2018. 12:34

Uskrsna radionica u PŠ Jertovec

U ponedjeljak, 19.3.2018. tradicionalno u PŠ Jertovec održana je uskrsna radionica za učenike, roditelje i mještane Jertovca. Vrijedni  roditelji i učenici sa svojom učiteljicom Majom Đurđinovski  izradili su šarene pisanice i mnoštvo  ukrasa od prirodnih materijala. Uz mnogo mašte i  truda nastali su veseli  uskršnji  aranžmani koje se mogu vidjeti na Uskršnjem sajmu u Jertovcu na Cvjetnu nedjelju  25.3. 2018. u dvorištu škole. Sretna Uskrs svima! Foto-galerija.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 23. 3. 2018. 21:52

DANI HRVATSKOG JEZIKA

U spomen na objavu Deklaracije o nazivu i položaju hrvatskoga književnog jezika  iz 1967. godine, od 11. do 17. ožujka obilježavamo Dane hrvatskog jezika. U proteklih mjesec dana naši učenici su se na satovima prisjetili sadržaja vezanih uz povijest hrvatskog jezika te su se, svjesni važnosti lijepog i pravilnog izražavanja, uživjeli u uloge mladih lektora. Pratili su, uočavali i bilježili jezične pogreške svuda oko sebe: u medijima, na društvenim mrežama, trgovinama, javnim mjestima, vlastitim radovima i sl. Najčešće jezične pogreške skupili su, ispravili te objavili na školskom panou.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 23. 3. 2018. 21:48

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU RADIONICA TIJEKOM PROLJETNOG ODMORA UČENIKA Vijest ima dokument u privitku

Proljetni odmor učenika počinje u četvrtak 29.3.2018. Redovna nastava počinje u ponedjeljak 9.4.2018. 

Za vrijeme proljetnog odmora učenika u OŠ Konjščina održat će se kreativne radionice za sve zainteresirane učenike. Uključili smo se u održavanje radionica tijekom proljetnih praznika učenika na inicijativu Future, radne skupine za darovite učenike Krapinsko-zagorske županije. Popis radionica možete vidjeti u prilogu.

SRETAN USKRS !

Pod opširnije pogledajte kako je bilo na radionicama. 

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 23. 3. 2018. 12:12

Prezentacija srednjoškolskih zanimanja

U četvrtak, 22.3.2018. u 16.00 sati - za roditelje i učenike sedmih i osmih razreda. Prezentacija u školama će se sastojati od slijedećih tema:

• Kako izabrati pravo zanimanje? – predstavnik HZZ PU Krapina

• Prikazivanje filmića o deficitarnim zanimanjima u KZŽ

• Informacije o upisu u Jedinstveni model obrazovanja za trogodišnja zanimanja - Udruženja obrtnika OKKZŽ

• Predstavljanje zanimanja/ programa obrazovanja za koja se moguće školovati u KZŽ – predstavnici srednjih škola s područja Krapinsko – zagorske županije

• Pitanja roditelja i učenika

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 20. 3. 2018. 12:36

Korizma Vijest ima dokument u privitku

U prilogu pogledajte prezentaciju koju su izradili učenici vjeronaučne skupine.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 20. 3. 2018. 11:15

Državno natjecanje iz informatike

U Primoštenu je od 13. do 16. ožujka održano državno natjecanje iz informatike pod nazivom Infokup 2018. U kategoriji razvoj softvera učenik naše škole Vito Džaja-Pozaić iz 8.a, pod mentorstvom Draženke Kuzman,  izradio je rad Pye. To je web-aplikacija za samostalno učenje osnova programiranja u programskom jeziku Python. Svojim softverskim radom osvojio je izvrsno četvrto mjesto. Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 19. 3. 2018. 11:41

Županijsko natjecanje iz biologije Vijest ima dokument u privitku

Županijsko natjecanje iz biologije održano je 12. ožujka 2018. godine u Osnovnoj školi Oroslavje u Oroslavju. Među natjecateljima bila  je i naša učenica  osmog razreda Irina Jurina  koja je osvojila 7. mjesto . Učenicu je za natjecanje pripremala učiteljica  Štefica Škrlec. Čestitke učenici i mentorici!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 17. 3. 2018. 17:32

Školska shema

U okviru nacionalnog projekta Školska shema  8.3.2018. godine za učenike nižih razreda održano je predavanje „Voće, povrće i zdravlje“. Cilj predavanja bio je promjena prehrambenih navika djece, a u svrhu očuvanja zdravlja, motivacija učenika da svaki dan unose voće i povrće hranom te podizanje svijesti o važnosti voća i povrća kao iznimno vrijednim namirnicama u svakodnevnoj prehrani čovjeka. Naime, različita ispitivanja pokazala su da potrošnja voća i povrća  pada s porastom dobi učenika.

Slogan ŠKOLSKE SHEME:

Svježe VOĆE i ukusno POVRĆE svakog dana naša je hrana.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 12. 3. 2018. 09:54

Županijsko natjecanje iz tehničke kulture

U petak 2.3.2018. u osnovnoj školi Krapinske Toplice održano je županijsko natjecanje mladih tehničara. Iz naše škole pod mentorstvom učitelja tehničke kulture Mladena Prugovečki sudjelovali su:

 1. Kornelija Božić, 5. razred – kategorija -  Maketarstvo i modelarstvo – 6. mjesto
 2. Sebastian Novosel, 6. razred – kategorija -  Graditeljstvo – 7. mjesto
 3. David Krivak, 7. razred – kategorija -  Strojarske konstrukcije – 1. mjesto
 4. Mislav Božić, 8. razred – kategorija – Elektrotehnika –  4. mjesto
 5. Marko Nuli, 6. razred – kategorija – Automatika – 1. mjesto
 6. Petar Vnučec, 8. razred – kategorija – Automatika – 2. mjesto

Učenici Marko Nuli i David Krivak plasirali su se na državno natjecanje mladih tehničara koje će se održati u Poreču od 9. – 12. 4. 2018.

Čestitke učenicima i mentoru na ostvarenim rezultatima!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 8. 3. 2018. 10:36

Županijsko natjecanje iz fizike

U utorak 6.03.2018., je održano Županijsko natjecanje iz fizike u OŠ Viktora Kovačića Hum na Sutli. U natjecanju je sudjelovao učenik 8.b razreda Teodor Gregorić i osvojio odlično šesto mjesto. Pohvala učeniku i mentorici Karmen Prugovečki.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 7. 3. 2018. 12:36

Županijsko natjecanje iz matematike

U srijedu 28.02.2018., je održano Županijsko natjecanje iz matematike u Tuhlju. U natjecanju je sudjelovao učenik 6.a razreda Marko Nuli i osvojio odlično četvrto mjesto. Pohvala učeniku i mentorici Ani Habajec.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 5. 3. 2018. 08:50

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

PREDMET: Odluka ravnatelja o nenastavnom danu

Na temelju preporuke Krapinsko-zagorske županije KLASA: 602-01/17-01/45, URBROJ: 2140/01-02-18-3 od dana 27.02.2018. ravnatelj donosi odluku da se 28.02.2018. godine neće održati nastava, budući da su vremenski uvjeti veoma nepovoljni, što utječe na redovit prijevoz učenika, te njihovu sigurnost, a prema najavama meteoroloških službi očekuje se i pogoršanje vremena, te iznimno niske temperature do -15. Sukladno tome, ravnatelj je odlučio da 28.02.2018. ( srijeda ) bude nenastavni dan u OŠ Konjščina i PŠ Jertovec.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 27. 2. 2018. 13:37

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

Sukladno preporuci Krapinsko zagorske županije, te izrazito niskim temperaturama s tendencijom pada do -15 i zaleđenim cestama i stazama, zbog sigurnosti djece dana 28.2.2018.( srijeda) NEMA NASTAVE. 

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 27. 2. 2018. 13:24

Županijska smotra LiDraNo 16. 2. 2018.

Na Županijskoj smotri LiDraNo u Festivalskoj dvorani u Krapini sudjelovala je učenica 7.A razreda Petra Fot s mentoricom Matejom Nemčić. Petra je 

interpretativno izvela Pjesmu mrtvog pjesnika Dobriše Cesarića. Bila je uspješna, članovi komisije pohvalili su je i potaknuli na daljnji scenski rad. Čestitamo!

 
  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 22. 2. 2018. 15:15

Županijsko natjecanje iz informatike

U petak 9. veljače 2018. u OŠ Konjščina održano je županijsko natjecanje u informatici pod nazivom INFOKUP 2018. Sudjelovalo je 24 učenika iz 11 osnovnih škola Krapinsko-zagorske županije. Učenici su se natjecali u 9 kategorija: Logo 5, Logo6, Logo 7, Logo8, Algoritmi 7, Algoritmi 8, Osnove informatike i Razvoj softvera. I ove godine naši učenici su postigli ODLIČNE rezultate.

U kategoriji Razvoj softvera drugo mjesto osvojio je VITO DŽAJA-POZAIĆ, te je pozvan na državno natjecanje među 8 najboljih radova.

U kategoriji Algoritmi 8. prvo mjesto osvojio je VITO DŽAJA-POZAIĆ.

U kategoriji Osnove informatike šesto mjesto zauzela je učenica KATARINA MAJDAK.

     

VELIKE ČESTITKE UČENICIMA I MENTORICI DRAŽENKI KUZMAN !!!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 14. 2. 2018. 11:52

Snježna čarolija i zimske radosti u 1.a razredu

U petak, 9. veljače 2018. učenici 1.a razreda i učiteljica Dubravka Mihalic uživali su u snježnoj čaroliji i zimskim radostima. Dugo očekivani snijeg razveselio je učenike 1.a razreda, te su ga odlučili  iskoristiti za sat Tjelesne i zdravstvene kulture.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 12. 2. 2018. 19:08

Projektni dan - Kružnice

U utorak, 6. veljače 2018. učenici sedmih razreda imali su projektni dan s temom Kružnice. Cilj projekta bio je oslikati zid dvorane TZK-a krugovima raznih veličina koji bi poslužili kao mete za gađanje, odnosno, bacanja loptica u zid. Projekt je trajao 3 školska sata i na njemu su uz učenike sudjelovale učiteljica matematike Marina Jelenčić , učiteljica likovne kulture Mirela Duktaj i učiteljica TZK-a Marija Karapandža. Učenici su bili podijeljeni u grupe te je svaka grupa crtala svoj krug koji se pretvorio u cvijet. Najprije su iscrtani krugovi za što se koristio starinski šestar, dvije olovke povezane špagom, u čemu je učenicima pomogla učiteljica Jelenčić. Nakon isrtavanja, uz pomoć učiteljice Duktaj, dogovorene su boje te su učenici ofarbali cvijetove i mete. Na kraju se cijela priča zaokružila nogometnom i odbojkaškom loptom. Rezultat je lijepo oslikan zid koji možete vidjeti u galeriji slika.

                                                                             Marija Karapandža, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 11. 2. 2018. 10:49

Noć muzeja 2018. – SNOVI U LIKOVNOM STVARALAŠTVU DJECE I MLADIH

26. siječnja 2018. u sklopu manifestacije Noć muzeja otvorena je izložba Snovi u likovnom stvaralaštvu djece i mladih (Velika galerija Grada Zaboka). I ove godine uključili smo se u projekt, a izloženi su likovni radovi sljedećih učenika: NIKOLINA MICEK KUŠEK, DENIS ŠAGUD, HANA SVRTAN i MARIJA VILENA GORETA. Mentorica je učiteljica likovne kulture Mirela Duktaj.

Čestitke!

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 5. 2. 2018. 11:42

LiDraNo

Na školskoj razini smotre LiDraNo 2018. , u kategoriji dramskog izraza – pojedinačnih scenskih nastupa, sudjelovali su Lovro Sović, David Buden (mentorica: Kristina Jugo), Željka Hazulin, Martina Šaronja i Pet

ra Fot (mentorica: Mateja Nemčić). Tročlano povjerenstvo (Jasmina Čukelj, učiteljica hrvatskog jezika, Martina Kovačko, knjižničarka i Ljiljana Zajec, pedagoginja) imalo je težak zadatak odabrati najboljeg izvođača jer su svi bili izvrsno pripremljeni.

 Odlučeno je da će našu školu  na  županijskoj razini natjecanja u Krapini predstavljati Petra Fot koja je izvela  djelo Pjesma mrtvog pjesnika Dobriše Cesarića. Čestitamo Petri i pohvaljujemo izvedbu i trud ostalih izvođača! 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 21. 1. 2018. 22:04

PROMJENA DOVOZA UČENIKA

Poštovani učenici i roditelji, od 15.1.2018. došlo je do manje promjene dovoza.

6:55 ŠAVORIĆI-OŠ KONJŠČINA

7:10 BRLEKI-OŠ KONJŠČINA

7:25 HAĐINI-JANTOLEKI-CEROVCI-CRNEKOVIĆI-OŠ KONJŠČINA

7:45 POLJANICA-SUŠOBREG-OŠ KONJŠČINA

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 10. 1. 2018. 12:07

Županijsko natjecanje iz informatike u našoj školi Vijest ima dokument u privitku

Osnovna škola Konjščina i ove je školske godine domaćin županijskog natjecanja iz informatike pod nazivom INFOKUP 2018. Natjecanje će se održati  9. veljače 2018. godine. 

Sve dodatne  informacije vezane uz natjecanje objavljivat ćemo na našim mrežnim stranicama. Službene propozicije natjecanja pogledajte ovdje.

REZULTATE  ŽUPANIJSKOG NATJECANJA POGLEDAJTE OVDJE!

Program natjecanja pogledajte ovdje.

Hvala izdavačima Školskoj knjizi, Alfi i SysPrintu na potpori u organizaciji natjecanja.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 2. 1. 2018. 15:34

OBAVIJEST

U petak 22.12.2017.g. nema nastave i polugodište završava u četvrtak.

U 16:30 sati održava se Božićni sajam u prostoru hola škole a u 17.00 sati priredba u velikoj sportskoj dvorani. Svi učenici pozvani su na sajam i priredbu zajedno sa svojim članovima obitelji. 

U subotu 23.12.2017.g. na Božićnom sajmu na tržnici u Konjščini izlažemo proizvode koje su izradili učenici, a naši folkloraši i tamburaši nastupaju u 11:00 sati u kulturno umjetničkom programu, pa ih dođite podržati i nagraditi pljeskom.

Drugo polugodište počinje u ponedjeljak, 15.1.2018.

Neka Božićna zvijezda zasja u Vašim srcima i ispuni Vam sve želje, nade i snove. Sretan i blagoslovljen Božić i novu 2018. godinu žele Vam učenici i djelatnici OŠ Konjščina!

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 20. 12. 2017. 08:24

Roditelj – gost u 1.a razredu

U četvrtak, 14. prosinac 2017. godine, mama Roberta Nahod, učenici 1.a razreda i učiteljica Dubravka Mihalic odradili su dvosatnu kreativnu radionicu na kojoj su izradili božićne svijećnjake i ukrase. Njih će prodavati na božićnom sajmu za dobrotvorne svrhe.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 15. 12. 2017. 10:04

Akcija "Mir i dobro"

 I ove godine PU Krapinsko-zagorske županije najavila je operativnu akciju „Mir i dobro“.  Akcija će se provoditi od 15. prosinca 2017. do 8. siječnja 2018. godine, u suradnji PU Krapinsko-zagorske i Županijskog vijeća za prevenciju u lokalnoj zajednici KZŽ, koje je osnovano s ciljem provođenja brojnih preventivnih akcija kojima se nastoji spriječiti kriminalitet, ovisnost i svi drugi oblici devijantnog ponašanja. U našoj školi kroz satove razrednika učenike će se upoznati s akcijom.

Kratak film kojim se upozorava mlade ljude na opasnost uporabe pirotehničkih sredstava možete vidjeti ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 14. 12. 2017. 22:34

Večer matematike

7. prosinca u večernjim satima  u našoj školi održana je večer matematike. Učenici i njihovi roditelji kroz razne radionice i igre otkrili su zabavnu stranu matematike. Vidjeli su da je matematika svuda oko nas i da matematika nije bauk. U sklopu večeri matematike održana je uvodna radionica Micro:bit u nastavi kako bi se učenici šestih razreda upoznali s mikrobitom. U nastavku pogledajte kako nam je bilo. Na radionici koju je održala učiteljica informatike bili su i roditelji nekih učenika.  Zabavljali su se svi - i učenici, i roditelji!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 14. 12. 2017. 21:45

Narodni ples Repa

U četvrtak, 30.11. 2017., učenici 7.a i 7.b su na satovima tjelesne i zdravstvene kulture i glazbene kulture učili narodni ples Repa. Na satu tjelesnog su učili plesati, a na glazbenom svirati. Treći sat su se svi skupili u dvorani te su pokazali naučeno. Dok su jedni učenici svirali, drugi su plesali.

                                                                       učiteljice M.Karapandža i K. Benčić

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 14. 12. 2017. 21:22

Obilježili smo Dan osoba s invaliditetom

3.12.2017. - Dan osoba s invaliditetom obilježili smo u školi na satovima razrednika. Pogledajte pod opširnije. 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 12. 12. 2017. 09:14

SVETI NIKOLA U POSJETU NAŠOJ ŠKOLI

I ove je školske godine u organizaciji općine Konjščina, sv. Nikola došao u našu školu i donio prigodne darove svim učenicima od 1.- 4. razeda. Djeca su bila sretna i vesela, jer nitko svojim ponašanjem nije zaslužio šibu. Hvala.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 7. 12. 2017. 12:22

Zimska škola informatike - Krapina 2018.

U Srednjoj školi Krapina će se u siječnju 2018. održati 23. Zimska škola informatike. Radionice za osnovnoškolce, srednjoškolce i učitelje će se u prvom krugu održavati od 4. do 6. siječnja, te u drugom od 8. do 10. siječnja. U oba kruga jutarnje radionice počinju u 8, a popodnevne u 13 sati. Za željenu radionicu popunite prijavnicu na linku. Prijavite se do 21. prosinca kako biste osigurali svoje mjesto. Nakon toga na popunjene radionice više neće biti moguća prijava. Preporučamo da odaberete jednu od radionica programiranja, ali naravno - najbolji odabir je ono što Vas interesira. Kratki opis radionica pod opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 5. 12. 2017. 11:57

Akcija u našoj školi

Naša škola uključila se u projekt skupljanja plastičnih čepova za pomoć osobama oboljelima od leukemije. Čepove učenici donose svojim razrednicima ili učiteljicama Eko grupe Blaženki Kocman i Gordani Kralj.

Molimo roditelje, učenike i učitelje da se uključe u ovu hvalevrijednu akciju.

                                                                                        Eko grupa

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 1. 12. 2017. 11:04

Obavijest o odabiru ponuda za roditeljski sastanak - škola u prirodi

Sukladno važećem Pravilniku o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Osnovna škola Konjščina  ovdje objavljuje javne pozive turističkim agencijama za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave.

Povjerenstvo četvrtih razreda "ŠKOLA U PRIRODI" je pažljivo razmotrilo pristigle ponude. Nakon rasprave donijelo je zaključak:

Prihvaćaju se kao najpovoljnije ponude agencija:

Blagec turist

Media turist

Punim jedrima j.d.o.o.

Izabrane ponude bit će prezentirane roditeljima na roditeljskom sastanku 04.12.2017. godine u 18:00 h, o čemu će  odabrani  potencijalni davatelji usluge biti obaviješteni te pozvani na sastanak u roku 3 dana od objave na web-u škole. Konačnu odluku o odabiru turističke agecnije za sklapanje ugovora donose roditelji, voditelj izleta, učitelj/i pratitelj/i većinom glasova nazočnih roditelja na roditeljskom sastanku.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 30. 11. 2017. 08:12

Izvrsni rezultati naših učenika na natjecanju Dabar

Na međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanja neki od naših učenika plasirali su se među 10% najboljih (zlatna lista) u svojim kategorijama. Za svoj trud i postignute rezultate primit će diplome za izvrstan uspjeh. U kategoriji Mikrodabar  (1. i 2. razredi) sudjelovalo je  789 učenika, a učenice Matea Cvetko iz 2.a i  Paola Žilić iz 2.b ušle su  među 10% najboljih. Matea je zauzela 22., a Paola 24. mjesto. U kategoriji Kilodabar (5. i 6. razredi)  od 4748 učenika Marko Nuli iz 6.a zauzeo je visoko 4. mjesto.  U kategoriji Megadabar (7. i 8. razredi) među 10% najboljih od ukupno 4298 učenika plasirao se Teodor Gregorić iz 8.b (50. mjesto) te Katarina Majdak iz 8.c (63.mjesto). Čestitamo na uspjehu!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 27. 11. 2017. 17:20

Obilježili smo Dan tolerancije (16.11.)

Tolerantni smo onda kada rješavamo sukobe bez nasilja, kada prihvaćamo i poštujemo drugačije od sebe, kada umijemo da slušamo i razumijemo druge.

Ovako je to izgledalo u našoj školi (vidi pod opširnije).

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 27. 11. 2017. 06:40

Međunarodno natjecanje Dabar 2017

2016. godine Hrvatska se uključila u međunarodnu inicijativu Dabar (Bebras) koja promiče informatiku i računalno razmišljanje. Sudjelovanjem se učenicima želi pokazati da računalo nije samo igračka za društvene mreže ili gledanje filmova nego izvor zanimljivih logičkih zadataka koji učenje i razvoj računalnog razmišljanja čine zanimljivijim i dinamičnijim.

Ove godine Dabar se provodio cijeli prošli tjedan. Iz naše škole je sudjelovalo 29 učenika nižih i 26 učenika viših razreda. Natjecanje se provodilo on-line,  a zadaci su osmišljeni od strane stručnjaka iz pedesetak zemalja. Koordinatorica natjecanja za našu školu bila je učiteljica informatike Draženka Kuzman. Svi učenici i njihovi učitelji za svoj trud dobit će prigodne diplome.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 20. 11. 2017. 12:59

PREDAVANJE ZA RODITELJE 1.-8. RAZREDA

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da će se u ponedjeljak 13.11.2017. održati predavanje za roditelje učenika svih razreda. Predavanje će održati predstavnici Obiteljskog centra KZŽ. Tema predavanja posvećena je emocionalnoj inteligenciji koja je važna za zdrav psihofizički razvoj djece. Predavanje za roditelje od 1.-4. razreda održat će se u 17,00 sati, a za roditelje 5.- 8.  razreda u 18,00 sati. Molimo vas da se odazovete na ovo edukativno predavanje koje će vam dobro doći u odgoju vaše djece!

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 7. 11. 2017. 11:19

Ivanučionička nastava 5. a i b razreda u Varaždin

Učenici 5. a i b razreda bili su na izvanučioničkoj nastavi u Varaždinu 27. 10. 2017. godine. Pratile su ih učiteljice Ana Habajec, Mateja Nemčić i Mirjana Gršić.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 4. 11. 2017. 20:09

Jesen je stigla u razred 1.a

Zajedničkim snagama  roditelja, učenika i učiteljice Mihalic uredili smo kutić jeseni i panoe.

Naučili smo prepoznati godišnje doba jesen šetajući  našim mjestom i pogledali smo kako mjesto izgleda u jesenjem ruhu.. Uočili smo  mnoštvo šarenih boja. Skupljali smo lišće za izložbu u razredu. U razredu smo razgovarali o svemu što smo vidjeli, naučili smo pjesmicu o jeseni, slikali smo lijepo jesenje lišće,  pokušavali smo nešto i pročitati. Ono što je najvažnije lijepo smo se zabavili. Foto-galerija.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 3. 11. 2017. 19:43

SVJETSKI DAN ŠTEDNJE

U ponedjeljak, 30. listopada učenici 1.a i 1.b razreda, sa svojim učiteljicama Dubravkom Mihalic i Snježanom Prpić Bernobić posjetili su Zagrebačku banku povodom Svjetskog dana štednje.

Srdačno ih je dočekala djelatnica Zagrebačke banke. Razigrane i znatiželjne prvašiće upoznala je sa bankom i ispričala im što se u banci radi, te im odgovorila na brojna pitanja. Djeca su ponešto naučila o tome kako i zašto se štedi novac. Na kraju susreta djelatnica poslovnice Zagrebačke banke im je dala prigodne darove. Učenici su uživali u vremenu provedenom u ovom posjetu. Foto-galerija.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 2. 11. 2017. 22:18

KROS 2017.

Kros trčanje je jedna od trkačkih atletskih disciplina. To je trčanje preko neravnog terena koji nije posebno pripremljen za trčanje. Znači kros se trči po šumama, livadama, planinama, rekla bi djeca po kuruzi. Ne po ulicama kao kod maratona ili atletskoj staze kao kod svih drugih trkačih disciplina. Zbog toga je i što se tiče motorike i koordinacije teži i traži pored visoke kondicije i dobru sposobnost ravnoteže i reakcije. Stoga je i svaka kritika na neosvojene medalje suvišna. Već samom odlukom da se sudjeluje na ovakvom natjecanju svaki sudionik zaslužuje pohvalu. Županijsko Kros natjecanje se održalo u Krapinskim toplicama, 25.10.2017. Konkurencija je kao i uvijek bila vrlo velika. Pogledajte pod opširnije!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 30. 10. 2017. 13:38

37. Smotra dječjeg kajkavskog pjesništva Dragutin Domjanić

U subotu 21. listopada sudjelovali smo na 37. Smotri dječjeg kajkavskog pjesništva Dragutin Domjanić u Sv. I. Zelini. Od petstotinjak pristiglih literarnih radova iz svih kajkavskih krajeva Lijepe Naše, u zbirku pjesama Da je meni drevo biti uvrštena je i pjesma naše učenice Željke Hazulin iz 7. b razreda Mali miš. Čestitamo! (pročitajte pjesmu pod opširnije)

                                                                        učiteljica: Mateja Nemčić

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 26. 10. 2017. 19:59

Dan kruha u 3.a i 3.b

Dan kruha obilježili smo i u svojim razredima. Tog dana slušali smo i učili o pčelama i medu. Na kraju smo se zasladili  ukusnim kolačima s medom koje su pripremile naše  mame i bake.  Foto-galerija.

Hvala roditeljima na suradnji!  

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 25. 10. 2017. 20:47

Dan kruha u našoj školi

23.listopada 2017. u školi smo obilježili Dan kruha. Ove godine tema nam je bila med i proizvodi od meda. Cijeli taj dan bio je posvećen medu i pčelama. Učenici Eko grupe za nas su pripremili kratki program na kojem smo čuli mnoge zanimljivosti o pčelama. U goste su nam došli i učenici Područne škole u Jertovcu. Oni su za nas pripremili kratki igrokaz. Na kraju programa kolače i kruh blagoslovio nam je naš velečasni Milan Pušec.

Učiteljice Blaženka Kocman i Gordana Kralj (voditeljice Eko škole) organizirale su nam lijepi i poučan susret sa pčelarom za sve učenike. Pčelar, naš gost, bio je gospodin Nado Antonina. On je sada u mirovini. Bio je učitelj i nekoliko godina  ravnatelj naše škole. Njegovo izlaganje je bilo jaaakooo zanimljivo i poučno.

Dan smo ZASLADILI slasticama koje su za nas pripremile naše mame i bake. Našlo se tu medenjaka,paprenjaka,medenih pita….baš nam je bilo slatko.

Hvala učiteljicama, mama i bakama na ovako poučnom i slatkom danu!  Fotografije pogledajte u  foto-galeriji!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 25. 10. 2017. 09:38

IUN trećih razreda

Učenici 3.a,3.b i PŠ Jertovec sa svojim učiteljicama Blaženkom Kocman, Gordanom Kralj, Majom Đurđinovski i pedagoginjom Ljiljanom Zajec,  bili su u 19.10.2017. na izvanučioničkoj nastavi u Krapini i Velikom Taboru. U Krapini smo posjetili Župana i sjedište Krapinsko-zagorske županije,Muzej Ljudevita Gaja i Muzej krapinskih neandertalaca. U Velikom Taboru posjetili su dvorac Veliki tabor. Na izvanučioničkoj nastavi bilo je zabavno i zanimljivo.

Fotografije pogledajte u foto-galeriji!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 24. 10. 2017. 22:23

Predsjednica i 1.a

Na satu razrednika, a u okviru Građanskog odgoja birali smo predsjednika/predsjednicu razreda. Razgovarali smo o našoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, te koje karakteristike moraju krasiti osobu koja je predsjednik/predsjednica.

Nakon što su odabrali predsjednicu razreda Anu Nahod, učenik Vid Jurina dao je ideju da nešto nacrtaju te da pošaljemo našoj predsjednici. Svi učenici su podržali tu ideju i prionuli poslu. Mapu s radovima smo poslali i nakon nekoliko tjedana dobili smo njezino pismo. Veseli i radosni smo čitali njezino pismo(pogledajte pod opširnije).

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 24. 10. 2017. 22:09

EU Code Week

Ove godine od 7. do 22. listopada u Europi je obilježen tjedan programiranja pod nazivom CodeWeek 2017. Cilj ove inicijative je okupiti  što više djece i odraslih, motivirati ih da počnu učiti programiranje kao i usmjeriti mlade da pronađu svoju budućnost u programiranju.

Učenici četvrtih razreda na izvannastavnoj aktivnosti iz informatike obilježili su ga programiranjem u programskom jeziku Logo. Za njih su organizirane dvije radionice pod nazivom 1,2,3 – programirajmo svi. Pogledajte pod opširnije kako je bilo...

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 24. 10. 2017. 21:28

Obilježili smo Dan kravate

I naša škola obilježila je Dan kravate (18.10.) putem različitih aktivnosti te se tako priključila mnogim školama i ustanovama koje čuvaju svoj nacionalni identitet i svoju kulturnu baštinu.

Mnogi domaći i svjetski znanstveni izvori potvrđuju hrvatsko podrijetlo kravate utemeljeno na povijesnim i etnološkim činjenicama.

Jeste li znali da su hrvatski vojnici u vrijeme Tridesetogodišnjeg rata u 17.stoljeću, kada su pristupili francuskoj kraljevskoj vojsci, nosili rupce omotane oko vrata. Rupci zavezani u čvor proširili su se i kao modni detalj. Rubac zavezan kao modni detalj preuzima etničko ime:naziv za narod Cravates (Croates, Hrvati) te postaje i naziv za predmet-kravatu.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 24. 10. 2017. 09:18

IUN četvrtih razreda

Učenici 4.a i 4.b razreda, sa svojim učiteljicama Darinkom Punek, Martinom Kovačko i Vinkom Sviben, bili su u petak, 13. listopada 2017. na IUN u Zagrebu. Razgledali smo Kaptol, Gornji i Donji grad. Posjetili smo Muzej grada Zagreba, sudjelovali u likovnoj radionici na temu plesnih običaja. U Hrvatskom saboru nazočili smo sjednici Sabora. Prošli smo tunelom Grič od Mesničke do Radićeve ulice. 

Bilo nam je veselo i poučno. Fotografije pogledajte u foto-galeriji!

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 20. 10. 2017. 11:31

Dan zahvalnosti za plodove Zemlje u PŠ Jertovec – Med, čudo prirode

Kao i svake godine i ovog smo listopada u našoj Područnoj školi Jertovec obilježili Dan kruha i Dane zahvalnosti za plodove zemlje. Ove godine veću pažnju  posvetili smo medu i njegovim ljekovitim svojstvima. Naš je kraj poznat po izvrsnom kvalitetnom medu i vrijednim pčelarima što je nas potaklo da saznamo više o pčelama i nastajanju meda.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 17. 10. 2017. 20:39

Dan kruha Vijest ima dokument u privitku

U privitku možete pogledati prigodnu prezentaciju koju su povodom Dana kruha izradili učenici vjeronaučne grupe.
  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 17. 10. 2017. 20:32

Održana prva Mala ilirska škola Ivan Krizmanić

Povodom obilježavanja 175. godišnjice osnutka Matice hrvatske u Mariji Bistrici, Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica organizirala je Malu ilirsku školu Ivan Krizmanić, čija je završnica održana u subotu 14. listopada u Domu kulture u Mariji Bistrici, a počela je objavom likovno-literarnog natječaja. Na natječaj je pristiglo ukupno 200 radova iz 23 škole iz cijele Hrvatske, a ukupno je dodijeljeno 12 nagrada i 11 pohvala. Nagrađeni i pohvaljeni radovi objavljeni su u prigodnom zborniku, uz popis svih učenika koji su se javili na natječaj. Svojim literarnim radovima na natječaju su, uz vodstvo učiteljice Kristine Jugo, sudjelovali i učenici naše škole: Martin Poštek, Vito Džaja-Pozaić, Klementina Lisak i Ira Frka. Irin rad je pohvaljen te je nakon prigodnog kulturno-umjetničkog programa sudjelovala u nagradnom edukativnom izletu Hrvatskim zagorjem. Čestitamo svim učenicima na izvrsnim literarnim radovima!

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 17. 10. 2017. 10:39

Otvorenje dječje likovne izložbe Čovjek čovjeku, Dani kajkavske riječi Zlatar 2017.

U subotu 30. rujna 2017. godine učenica 6. razreda naše škole Lana Fuček primila je priznanje za svoj likovni rad. Na natječaj za dječju likovnu izložbu „Čovjek čovjeku“ u Zlataru ove godine pristiglo je 589 radova iz 34 osnovne škole kajkavskog govornog područja. Za izložbu je odabran 81 rad čiji su autori učenici iz 22 osnovne škole među kojima je bio izložen i Lanin rad pod mentorstvom učiteljice likovne kulture Mirele Duktaj.

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 16. 10. 2017. 10:01

Najuspješniji literarni radovi dječjeg kajkavskog stvaralaštva „Kaj u riječi, pjesmi, slici i plesu” – Krapina 2017.

Na natječaj za dječji recital „Kaj u riječi, pjesmi, slici i plesu” – Krapina 2017. prispjelo je 113 literarnih radova iz 16 osnovnih škola. Prosudbeno povjerenstvo odabralo je 24 pjesme za izvođenje na recitalu. Među njima je i pjesma Dober dien koju je napisala Katarina Majdak uz vodstvo učiteljice Kristine Jugo.

Čestitamo!        

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 9. 10. 2017. 09:19

Zbor malih pjesnika Zlatar 2017.

Na natječaj za Zbor malih pjesnika Zlatar 2017. prispjele su 382 pjesme čiji su autori učenici iz 54 osnovne škole kajkavskog govornog područja (Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke, Primorsko-goranske i Zagrebačke županije te Grada Zagreba). Za izvođenje na Zboru malih pjesnika, održanom u Zlataru 30. rujna 2017. g., odabrana je i pjesma Bregi  koju je napisala Iva Kuljak,  učenica 6. razreda naše škole, uz vodstvo učiteljice Kristine Jugo.

Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 9. 10. 2017. 09:13

Wir haben den Europäischen Tag der Sprachen gefeiert und es war unvergesslich! / Obilježili smo Europski dan jezika

    

Pozivamo Vas da glasate za naš video. Kliknite na ovaj link, pronađite post OŠ Konjščina i kliknite na Vote for this event. Hvala ;)

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 2. 10. 2017. 13:29

Poštanska marka

9.9. Hrvatska pošta slavi kao Dan marke, budući da je na taj dan tijekom ratne agresije 1991. izdana poštanska marka „Zračna pošta Zagreb-Dubrovnik“.

Na satu razrednika učenici 6.b, zajedno s pedagoginjom škole, napravili su radionicu posvećenu markama. Dodatni poticaj bila je donacija Hrvatske pošte  koja je školi donirala određen broj poštanskih maraka i filatelističkog materijala kako bi se učenici upoznali s filatelijom.

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 26. 9. 2017. 09:03

Obilježavanje Europskog dana jezika

Ove godine pridružujemo se milijunima ljudi diljem Europe koji slave Europski dan jezika. Mi ćemo ga obilježiti jezičnom radionicom u dvorani škole 27. rujna 4. i 5. sat. Aktivno će sudjelovati svi učenici od 4. do 8. razreda. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 21. 9. 2017. 10:34

U NOVU ŠKOLSKU GODINU SA 332 GARDEROBNA ORMARIĆA

OŠ Konjščina i dalje diže pedagoški standard svojih učenika realizacijom projekta „Opremanje škole garderobnim ormarićima za sve učenike Osnovne škole Konjščina.“

                

  :: opširnije :: 


objavio: Zoran Vuger  datum: 12. 9. 2017. 10:24

U našu školu došli su novi đaci, đaci prvaci!

       Nakon službe riječi za uspješan početak  školske godine, đaci prvaci  i njihovi roditelji uživali su u priredbi koju su za njih pripremili učenici 5.b razreda i učiteljica Snježana Prpić Bernobić.

       Likovi iz lutkarske predstave zabavili su ih i nasmijali. Na kraju priredbe, petaši, prvašići i njihove učiteljice te roditelji zajedno su otpjevali pjesmu „Kad si sretan“. 

  :: opširnije :: 


objavio: Draženka Kuzman  datum: 5. 9. 2017. 20:41
» Arhiva naših vijesti    
 


Tražilica

Oglasna ploča

Popis udžbenika

            


NOVO - upisi u SŠ


Brošura za roditelje

Ured za suzbijanje zlouporabe droga

 

HŽ brošura

OPASNOST OD STRUJNOG

    UDARA UZ PRUGU

    


Micro:bit

e-Dnevnik

      

      


Raspored zvona

         

            klikni na sliku


Daroviti učenici

     


Kalendar
« Srpanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Za osmaše

      


Poveznice
Županija, općina


RSS Reader
vijesti carnet
23.07.2019. 18:02
INFO Uspostava mrezne povezanosti – Brodsko-posavska zupanija – 23.07.2019.
Postovani korisnici, Danas, 23.07.2019. oko 15:42 sati, ponovno je uspostavljena mrezna povezanost CARNET cvorista u Slavonskom Brodu. Prema informacijama koje je CARNET NOC dobio od pruzatelja usluge Odasiljaci i veze ... The post INFO Uspostava mrezne povezanosti – Brodsko-posavska zupanija – 23.07.2019. appeared first on CARNET .

23.07.2019. 12:02
HITNO Prekid mrezne povezanosti – Brodsko-posavska zupanija – 23.07.2019.
Postovani korisnici, Danas, 23.07.2019. oko 08:47 sati, uslijed problema na vezi Slavonski Brod – Zagreb pruzatelja usluge Odasiljaci i veze d.o.o. doslo je do prekida mrezne povezanosti CARNET cvorista u ... The post HITNO Prekid mrezne povezanosti – Brodsko-posavska zupanija – 23.07.2019. appeared first on CARNET .


Forum
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
preskoči na navigaciju