2020-05-12 09:05:19

Od 11. svibnja 2020. se kreće sa planiranim aktivnostima vezanima uz upis djece u I. razred osnovne škole.

Poštovani roditelji ,u nastavku vam na znanje prosljeđujemo dopis Ministarstva zdravstva upućen zavodima za javno zdravstvo (školska medicina pripada zavodima za javno zdravstvo) i Preporuke Hrvatskog društva za školsku i sveučilišnu medicinu (HDŠSM) Hrvatskoga liječničkog zbora. Iz navedenog je vidljivo da školska medicina nastavlja s radom u reaktiviranom opsegu što uključuje i provedbu sistematskih pregleda djeteta prije upisa u prvi razred osnovne škole.

Od ovog tjedna započinjemo sa sistematskim pregledima djece prije upisa u prvi razred koji će se obavljati u ordinaciji školske medicine u Zlataru. Obzirom na epidemiološku situaciju te potrebnu dezinfekciju i prozračivanje prostora minimalno 10 minuta, termini za naručivanje biti će svakih 40 min /ovisno o individualnim potrebama svakog djeteta/ kako bismo osigurali adekvatnu socijalnu i vremensku distancu između svakog pacijenta.

Nadam se da ćemo uz dobru organizaciju i planiranje uspješno provesti i završiti upise i u ovim izvanrednim okolnostima, na radost i zadovoljstvo svih nas, a osobito djece i njihovih roditelja.
Kontakt broj: mob 091 738 8890; e-mail: skolskazlatar@zzjzkzz.hr
/molim zvati u vremenu  od 7-8 h i od 14-15 h radnim danom od ponedjeljka do petka, a na e-mail poruke odgovarati ćemo u roku 24 sata radnim danom/

Planirani dani za sist. preglede u ordinaciji školske medicine ZZJZ KZŽ /adresa: I.G.Kovačića 1, Zlatar (zgrada Doma zdravlja, poseban ulaz desno od ulaza u Dom zdravlja/; 08., 09. i 10. 06. 2020., a točne termine dogovorit ćemo s roditeljima!

Utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta, odnosno učenika zbog upisa u prvi razred, koji provode Stručna povjerenstva škola i ureda nadležnih za obrazovanje, za sada se još neće provoditi.


Osnovna škola Konjščina